Entry: Resensi Atas Nama Emosi Wednesday, September 20, 2006



Mungkinkah itu? Validkah itu? Membuat sebuah resensi atas dasar emosi? Bukan sekedar suka atau nggak suka, tapi...singkatnya begini saja, ndengerin 'Continuum' kok aku selalu berkeinginan untuk crying my eyes out, bawling my eyes with tears....

Dari yang 'Bold As Love', 'Dreaming With A Broken Heart' (bener lho, waking up-nya is the hardest part, was he really here?), 'Slow Dancing in a Burning Room' (yes, I'm being a bitch because I can. And yeah, I know when it's the deep and dying breath of our relationship. And yes too, 'I make the most of my sadness, How dare you say it's nothing to me, Baby, you're the only light I ever saw'), 'Waiting On The World to Change' ("What's So Funny Bout Peace, Love, and Understanding?" untuk generasiku?), 'The Heart of Life', sampai yang 'Stop This Train', 'In Repair', dan tentu aja, 'Vultures'.

It's just the way he writes. Precisely pinpoint the particulars in a vague-y experience. Tapi, jangan-jangan 'vague'nya karena kita tidak bisa mengartikulasikannya?

Huks, untung udah selesai nih ndengerin. Kalau nggak, nangis terus deh.

   2 comments

nari
September 25, 2006   04:25 PM PDT
 
iya sih nin, kalo gk mbaca liriknya, musiknya lebih subdued gitu. tapi juga kok lebih liris dan sendu ya?

well, it's just what happens to me lately, i guess. work problems, life problems, social problems; i've hit a rut in all three aspects. so...it's just the perfect soundtrack i guess.

eh iya, tapi tema-temanya masih gitu2 aja kok john mayer, pembuktian diri, love desperation...
.fa^nin-tjuh
September 24, 2006   04:26 PM PDT
 
hm...aku kok ga gt terlalu attached sm album ini spt aku dgn album2 sebelumnya ya? mgkn krn aku br 1x dengerin dan blm bener2 meresapi lyric nya kali.

well, i hvnt found the songs that i could relate to like in the singleton anthem's "love song for noone", the desperation in "my stupid mouth", "no such thing", "your body is a wonderland", "clarity", "bigger than my body".

butuh bbrp kali dengerin lg...

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments