PENARI MUNGIL


(Saya bukan seorang penari. Pun sangat jauh dari mungil. Tapi, tahu kan adegan 'Tiny Dancer' di 'Almost Famous'? Sensasi membahagiakan dari adegan itulah yang saya kejar..)



Hold me closer, tiny dancer

Count the headlights on the highway

Lay me down in sheets of linen

You had a busy day, today


("Tiny Dancer" - Elton John)





"...the quest for transcendence has always been closely linked to the ecstatic release of dancing."
(Resensi RollingStone atas sebuah album pop)

Mr. Darcy: "So what do you recommend, to encourage affection?"
Elizabeth Bennet: "Dancing, even if one's partner is only tolerable."
(Pride & Prejudice, 2005)


perempuan, 1983, lovesick soul, berjalan kaki, belajar menulis, menonton film, ingin keliling dunia, Billie Holliday, Jane Austen, 'Franny and Zooey', cerita pendek F Scott Fitzgerald, lagu-lagu sedih, kecanduan membeli buku second, deretan buku di lemari, berkeliling dengan bis kota, mengepak koper, menari bebas, Vogue, sepatu, bad boys, kopi, kuliner, foto, semua yang vintage, genggaman tangan, pelukan hangat, detil percakapan antara manusia, kegelisahan, kesepian, ruang pencarian, belajar dewasa, museum dan bangunan tua, hari hujan, sinar matahari hangat di hari berangin, airport, stasiun kereta, dan pertanyaan tanpa akhir

YM: isyana_artharini
Email: i.artharini@gmail.com
   

<< January 2007 >>
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31


If you want to be updated on this weblog Enter your email here:



rss feed



Wednesday, January 31, 2007
Eye Candy, Insto, Better than Prozac (I think...)



Yesss. Aku memasang foto ini sebagai wallpaper komputer. Di-tile-in. Ohh...McDreamy. Everytime I closed all the windows in my computer, and I catch a glimpse of him...oh, I think I'm having a tiny piece of McOrgasm.

(Kata QQ: "Duh, Nari. Elu kok kayak Indonesia aja sih. Bisanya cuma di atas kertas.")

Posted at 07:48 pm by i_artharini

nari
February 12, 2007   05:31 PM PST
 
niken>>> yes, and it's for Rp 20 ribu a pop. hilarious, girl.

diamante>>>>cute lawyers are the only thing i long for pas di metropolitan. but that doesn't happen too often.

pernah ada once a week, a bunch of cute young lawyers dari adnan buyung & partners (the adnan boys, i call them) nanganin kasus korupsi di rumah sakit. tapi nunggu sidangnya lamaaaa banget. mereka jadi kayak gak gitu worth it.

sisanya? ya pengacara2 yang gitu dehhh...
diamante
February 9, 2007   04:56 PM PST
 
a guy with a large number of facial hairs?
he reminds me of one of hercules's lawyers (yup, from tanah abang hercules ofcourse)
I got his phone number by the way
*giggles*
Niken
February 9, 2007   04:36 PM PST
 
McDreamy.....McOrgasm....

I wonder, do they come in Happy Meal packages with a bonus of...ummm...battery-powered plastic toy?
 

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments




Previous Entry Home Next Entry